• پشتیبانی
  • 09194192929
پرسشنامه استاندارد رضایت شغلی جاج و کلینگر
پرسشنامه استاندارد رضایت شغلی جاج و کلینگر
  • درباره آزمون
  • روایی و اعتبار

پرسشنامه رضایت شغلی توسط جج و کلینگر (۲۰۰۸) به منظور سنجش رضایت شغلی طراحی و تدوین شده است. این پرسشنامه دارای ۵ سوال می باشد و بر اساس طیف لیکرت با سوالاتی مانند (هر روز در محل کار بنظر می رسد که ساعات کاری تمام نمی شود.) به سنجش رضایت شغلی می پردازد. 
 

تعریف عملیاتی متغیر پرسشنامه
در این تحقیق منظور از رضایت شغلی نمره ای است که پاسخ دهندگان به سوالات ۵ گویه ای پرسشنامه رضایت شغلی می دهند.

 

روایی و پایایی پرسشنامه

روایی ابزار جمع آوری داده ها 
 اعتبار یا روایی با این مسئله سر و کار دارد که یک ابزار اندازه گیری تا چه حد چیزی را اندازه می گیرد که ما فکر می کنیم( سرمد و همکاران،1390). در پروژهش پیردنیایی (1394) روایی محتوایی و صوری و ملاکی این پرسشنامه مناسب ارزیابی شده است.

پایایی ابزارهای جمع آوری داده ها
قابلیت اعتماد یا پایایی یک ابزار عبارت است از درجه ثبات آن در اندازه گیری هر آنچه اندازه می گیرد یعنی  اینکه ابزار اندازه گیری در شرایط یکسان تا چه اندازه نتایج یکسانی به دست می دهد( سرمد و همکاران،1390). ضریب آلفای كرونباخ محاسبه شده در پژوهش پیردنیایی (1394) برای این پرسشنامه بالای 7/0 برآورد شد.                                                     
 

ضریب پایایی پرسشنامه

پرسشنامه

ضریب پایایی (آلفای کرونباخ)

رضایت شغلی

857/0


منابع:
سرمد، زهره، حجازی، الهه و عباس بازرگان (1390). روش تحقیق در علوم رفتاری، انتشارات آگاه.
پیردنیایی، زهرا. (1394). بررسی رابطه بین عدالت سازمانی و نگرش های شغلی در بین کارکنان سازمان امور مالیاتی استان گیلان، پایان¬نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد، رشته مدیریت بازرگانی، گرایش تحول، دانشکده مدیریت و حسابداری، گروه آموزشی مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد رشت.
Judge, T. A., & Klinger, R. (2008). Job satisfaction: Subjective well-being at work. In M. Eid, & R. Larsen (Eds.), the Science of Subjective Well-Being, 19,393-413.

 

رایگان
زمان تقریبی: ۵ دقیقه
تعداد سوالات: 5 سوال
دسته بندی:
شغلی و سازمانی
مخاطبین:
بزرگسال
تعداد شرکت کنندگان: 100005 نفر