• پشتیبانی
  • 09194192929
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۴ فروردين
تعداد بازدید : 44

راهنمایی‌هایی برای حفظ دوستی پایدار و معنادار( قسمت دوم)

دوستان اغلب رازهایشان را با هم به اشتراک می‌گذارند و نگه می‌دارند و همین امر موجب ایجاد اعتماد در رابطه می‌شود. صداقت بخش مهمی از هر دوستی پایدار و معنادار است. وقتی کسی احساسات یا افکارش را با شما در میان می‌گذارد، یک دوست دلسوز، با علاقه و صداقت پاسخ می‌دهد. واکنش‌هایتان را بررسی کنید. لازم نیست با هر چیزی که می‌گوید یا انجام می‌دهد موافق باشید، ولی مهم است که قضاوت نکنید و با مهربانی رفتار کنید.
نویسنده: لیسی موینوس
ترجمه: فرهاد معمارصادقی

 

۳. قدردانی کنید

 
تمرین قدردانی نوعی ذهن‌آگاهی است و می‌تواند باعث بهبود خلق و خو، عزت‌نفس و همدلی‌تان شود. این کار به عمیق‌تر کردن دوستی‌هایتان کمک می‌کند.
 
قدردانی کردن و مورد قدردانی واقع شدن قطعا احساس خوبی به همراه دارد.
 
وقتی دوستی، مهربانی و توجه نشان می‌دهد، سعی کنید بابت این تلاش‌ها تشکر کنید. این کار به او اطمینان می‌دهد که متوجه تلاش‌هایش در دوستی هستید. همچنین، می‌تواند احساسات او نسبت به این رابطه را تقویت کند.
 
حتی ممکن است نیازی نباشد که منتظر طرف مقابلتان باشید تا کاری انجام دهد، بلکه می‌توانید با قدردانی کردن به شکلی کاملا تصادفی، نشان دهید که چقدر برای دوستتان ارزش قائلید و از قدردان حضورش در زندگی هستید.
 
این کارها می‌توانند شامل موارد زیر باشند:
  • ارسال یک پیام کوتاه
  • فرستادن یک کارت‌پستال
  • سفارش و ارسال غذای مورد علاقه‌اش
  • گاهی اوقات سراغش را بگیرید و احوالش را جویا شوید

 

 

۴. صادق اما مهربان باشید

 
دوستان اغلب رازهایشان را با هم به اشتراک می‌گذارند و نگه می‌دارند و همین امر موجب ایجاد اعتماد در رابطه می‌شود. صداقت بخش مهمی از هر دوستی پایدار و معنادار است.
 
وقتی کسی احساسات یا افکارش را با شما در میان می‌گذارد، یک دوست دلسوز، با علاقه و صداقت پاسخ می‌دهد.
 
واکنش‌هایتان را بررسی کنید. لازم نیست با هر چیزی که می‌گوید یا انجام می‌دهد موافق باشید، ولی مهم است که قضاوت نکنید و با مهربانی رفتار کنید. قضاوت کردن دیگری می‌تواند رابطه را تضعیف کند.
 
تمرین همدلی و مهربانی هم کلید این است که دوستتان احساس حمایت و ارزشمندی کند.
 

۵. تعارضات را حل کرده و نابرابری‌ها را ترمیم کنید

 
در هر رابطه‌ای، تعارضات اجتناب‌ناپذیر هستند چون دوستان ما، انسان‌هایی با زندگی، افکار، احساسات و نظرات مستقل و خاص خودشان هستند.
 
ممکن است هر از گاهی بر سر موضوعی دچار اختلاف شوید که منجر به تعارض شود. یا ممکن است در دوستی‌تان تعادل و برابری وجود نداشته باشد، به‌عنوان مثال، شما بیشتر از دوستتان تلاش می‌کنید.
 
با اینکه حل تعارض‌ها کار سخت و اغلب ناراحت‌کننده‌ای است، اما برای حفظ دوستی ضروری است.
 
اگر اختلافات یا دوستی‌های یک‌طرفه حل‌نشده باقی بمانند، ممکن است باعث پایان یافتن رابطه شوند.
 
برداشتن اولین قدم و مطرح کردن این موضوع که تمایل دارید اختلافتان را با هم حل کنید و راه‌حل‌های احتمالی مورد نظرتان را ارائه کنید، می‌تواند نشان دهد برای رابطه ارزش قائل هستید و می‌خواهید آن را حفظ کنید.
 
یادتان باشد مراقبت کردن از دوستی نوعی ابراز محبت است و گاهی اوقات لازم است موقعیت‌های ناراحت‌کننده‌ای را برای مراقبت کردن از دوستی‌تان به جان بخرید.
 

۶. تفاوت‌ها را بپذیرید

 
نه‌تنها هرکدام از ما انسان‌هایی خاص و منحصربه‌فرد هستیم، بلکه گذر زمان هم در مسیرهای متفاوتی قرارمان می‌دهد.
 
طبیعی است وقتی شما و دوستتان در یک موضوع یا باور، به شدت مخالف هم هستید، احساس ناامیدی کنید یا حتی از این همه تفاوت شگفت‌زده شوید.
 
شاید این تفاوت‌ها همیشه بینتان وجود داشته است، یا شاید یکی از شما در حال گذار از مرحله‌ای جدید در زندگی هستید.
 
وقتی فاصله بینتان آشکار و واضح می‌شود، شاید بد نباشید به خودتان یادآوری کنید، چرا در ابتدا با هم دوست شدید. همچنان در چه نقاطی می‌توانید با یکدیگر همراه شوید؟ سعی کنید روی چیزهایی تمرکز کنید که شما را به هم نزدیک‌تر می‌کند و هنوز می‌توانید با یکدیگر به اشتراک بگذارید.
 
در چنین شرایطی اگر ذهنی باز و پذیرنده داشته باشید می‌تواند مفید باشد. تغییر لزوماً بد نیست. شاید الان و در این شرایط بیشتر از گذشته بتوانید چیزهای مختلفی از هم  یاد بگیرید.
 
 
لینک مقاله:
https://psychcentral.com/lib/friendship-maintenance-tips#embrace-differences
captcha
نظر شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد.
مشاهده نظرات بیشتر...