• پشتیبانی
  • 09194192929
2,327,000 تومان
مدت زمان دوره: 4 ساعت و 12 دقیقه سوال
+ ۶ صفحه اسلاید آموزشی
مشاهده بخشی از دوره
مشاهده بخشی از دوره
  • سرفصل ها
  • درباره دوره
  • درباره مدرسین
مدیریت هیجانات اساسی
مدیریت هیجانات اساسی

قابل توجه متقاضیان  بسته های آموزشی: ویدیوها پس از ثبت نام در سایت و تهیه بسته قابلیت دانلود دارند و شرکت کننده حتما باید از حساب کاربری خود آنها را مشاهده و یا دانلود نماید.

درباره دوره

هیجان یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی ماست که در طول روز بارها و بارها با آن مواجه می‌شویم. اما آیا به‌درستی می‌دانید که هیجان چیست و چه کاربرد و جایگاهی در زندگی دارد؟

آیا تابه‌حال به این مسئله مهم دقت کرده‌اید که در هر تجربه کوچک و بزرگ، ساده یا پیچیده‌ای، مجموعه‌ای از احساسات گوناگون را تجربه می‌کنید که در هضم و رویارویی با برخی از آن‌ها دچار مشکل هستید؟

هیجان‌ها مشخصه‌ها کلیدی سلامت روان هستند. 

همه اتفاقات، هر نوع برخورد و مواجهه ما با آدم‌ها و رویدادهای مختلف، هیجاناتی را در ما به‌وجود می‌آورد که گاهی با برخی از آن‌ها بیگانه هستیم و ممکن است سردرگم شویم.

بهترین تعریف درباره هیجان را می‌توان به این صورت بیان کرد که:«به احساسات و واکنش‌های عاطفی که در ظاهر هم قابل مشاهده هستند، هیجان گفته می‌شود.» 

با توجه به این تعریف، هیجان چیزی است که در درون افراد و در ابعاد گوناگون شکل می‌گیرد و نمود بیرونی دارد و در تغییراتی را در ظاهر افراد ایجاد می‌کند.

 

توانایی برخورد مناسب با هیجان‌ها مشخصه انسانی مهمی است که سازگاری اجتماعی و بهزیستی کلی را تسهیل می‌کند. پیگیری اهداف مهم زندگی نیاز به تحمل و مدیریت حالت عاطفی گسترده‌ای دارد که شامل احساس‌های آشفته‌کننده و ناراحت‌کننده می‌شوند.

 

راهبردهای ناموثر برخورد با هیجان‌ها، منبع اساسی برای بسیاری از مشکلات روانشناختی هستند. تفاوت‌های فردی مدیریت هیجانی ارتباط معناداری با عملکرد روانشناختی افراد دارد. برای مثال، دیده شده است افرادی که عادت دارند از ارزیابی مجدد برای تنظیم هیجان استفاده کنند به طور کلی هیجان‌های مثبت بیشتری و هیجان‌های منفی کمتری را تجربه می‌کنند، عملکرد بین فردی بهتری دارند و بهزیستی بیشتری را گزارش می‌کنند. در مقابل افرادی که عادت دارند از سرکوب استفاده کنند هیجان‌های مثبت کمتر و منفی بیشتری را تجربه می‌کنند، عملکرد بین‌فردی ضعیفی دارند و بهزیستی پایین‌تری دارند. 

 

ناخوشایند‌ترین تجربه‌هایی که انسان‌ها می‌توانند تجربه کنند مستاصل شدن از هیجانهای خودشان و بی‌اطلاعی از چگونگی مقابله با شدت آنها است. به همین دلیل بسیاری از انسان‌ها به روشهای دردسر‌سازی مثل سوء مصرف مواد، پرخوری، استفارغ عمدی، سرزنش کردن دیگران و دیدن فیلم‌های پورن و نشخوار فکری و دیگر راهبردهای بدون حاصل، روی می‌آورند. بسیاری دیگر از موقعیت‌هایی که سبب ایجاد هیجان‌های دردسرساز می‌شوند، دوری می‌کنند منفعل و منزوی باقی می‌مانند و به همین دلیل بر حس ناکارآمدی و افسردگی خودشان اضافه می‌کنند.

در این بسته آموزشی با چگونگی مدیریت هیجان‌های بزرگ و دردسر ساز آشنا خواهیم شد تا هیجانها ابزاری مناسب در دستان ما برای داشتن زندگی‌ای ارزشمند باشند، نه اینکه ما بازیچه دست آنها باشیم.

 

محتویات این بسته آموزشی:

۲۵۰ دقیقه ویدیو آموزشی + ۶ صفحه اسلاید آموزشی

 

نکته: شرکت در این  کارگاه شامل صدور مدرک نمیباشد.

 

دکتر علی صاحبی
دکتر علی صاحبی
دکتر علی صاحبی
  • مدرک تحصیلی:
  • دکتری
  • گرایش:
  • روانشناسی بالینی
دکتری روانشناسی بالینی، فوق تخصص اختلالات وسواس
مربی ارشد و عضو هیات علمی موسسه بین المللی ویلیام گلسر

 

حوزه فعالیت: 

اختلالات اضطرابی، وسواس / درمان رابطه‌ها (خانواده، مدرسه، سازمان) / توسعه سرمایه انسانی در سازمان / کوچینگ فردی و سازمانی.

 

عضویت در مجامع علمی و حرفه‌ای: 

عضو انجمن روانشناسی استرالیا – APS 
عضو کالج روانشناسی بالینی استرالیا 
مربی ارشد موسسه بین المللی ویلیام گلسر
مربی ارشد موسسه ویلیام گلسر استرالیا
عضو انجمن روانشناسی ایران 
عضو سازمان نظام روانشناسی استرالیا - Ahpra 
عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران
 
 
 
captcha
نظر شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد.
مشاهده نظرات بیشتر...