توجه:
قابل توجه متقاضیان بسته های آموزشی: ویدیوها پس از خرید بسته قابلیت دانلود دارند و شرکت کننده حتما باید از حساب کاربری خود آنها را مشاهده و یا دانلود نماید.
درباره دوره
پیش از آن که بسته آموزشی را سفارش دهید از خودتان بپرسید :
- تعاملات و روابط هیجانی والدین با کودکان و نوجوانان چه تاثیری بر سلامت روان شناختی آن ها دارد؟
- وقتی کودکان و نوجوانان دستخوش هیجانات شدید میشوند، چگونه با آنها برخورد می کنیم؟
- موفقیت در فرزندپروری به چه چیزی بیش از عقل و خرد نیاز دارد؟
- نقش آگاهی و توانایی کنترل و مدیریت احساسات و هیجانات چه تاثیر بر موفقیت و خشنودی والدین و فرزندان در تمامی جنبههای زندگی دارد؟
- رفتار والدین چه نقشی در شناخت و بروز هیجانات و احساسات کودکان و نوجوانان دارد؟
- اگر در گروه والدین مربی هیجان باشیم چه تاثیری در فرزند پروری و کیفیت پرورش هوش هیجانی فرزندان دارد؟
- فرزند پروری با اصول رویکرد مربی هیجان، چه نقشی در پیشگیری از آسیب های روانی / اجتماعی کودکان و نوجوانان دارد؟
محتویات این بسته آموزشی:
۲۲۶ دقیقه ویدیو آموزشی به همراه اسلاید دوره | ۸ کاربرگ درسی
دراین بسته آموزشی خواهیم آموخت:
والدینی که از هیجانات خود، آگاهی دارند، میتوانند از این احساسات و مهارت خود برای درک احساسات فرزندشان – صرف نظر از شدت یا ضعف این احساسات – استفاده کنند.
والدین را میتوان در مواجه با هیجان کودکان به دو گروه اصلی تقسیم کرد:
والدین مربی هیجان : آنهایی که به هیجانات خود ، کودک و نوجوان آگاهی دارند و آن ها را به رسمیت می شناسند و هیجانات را فرصتی برای یک رابطه صمیمی و آموزش به آن ها می دانند. با همدلانه گوش دادن به کودکان و نوجوانان و با ارزش قایل شدن برای کودک و تعیین حد و مرزها، کمک می کنند تا فرزندان به طور مستقل به حل مساله یا مشکل در موقعیت خاص بپردازد.
گروه دوم والدین بی توجه ، ناراضی و آسان گیر: آن های که برای هیجانات کودکان و نوجوانان اهمیت قایل نیستند. نسبت به هیجانات کودک بی اعتنایی می کنند و یا هیجانات را سرزنش می کنند و یا حد و مرزی برای بروز هیجانات قایل نیستند. فرزندان این گروه ازوالدین به دلیل سطح پایین هوش هیجانی بیشتر در معرض آسیب های روانی / اجتماعی هستند.
زمانی که تصمیم می گیرید از گروه والدین مربی هیجان باشید فواید ارزشمندی برای کودکان و نوجوانان به ارمغان می آورید. بچههای این قبیل والدین در مقایسه با بچههای دیگر، از نظر سلامت روانی، اجتماعی، جسمانی و پیشرفت تحصیلی وضعیت بهتری دارند. آنها با دوستان خود بهتر کنار میآیند، مشکلات رفتاری کمتر، و گرایش کمتری به پرخاشگری و خشونت دارند.
به طور کلی،این بچهها کمتر به احساسات منفی دچار میشوند و بیشتر دستخوش احساسات مثبت میشوند. خلاصه آن که میتوان گفت که آنها از "سلامت هیجانی "بیشتری برخوردارند.
فرزندان والدین مربی هیجان، انعطافپذیرتر هستند. این بچهها نیز در مواجهه با مشکلات دستخوش غم، خشم، یا ناراحتی میشوند، ولی بهتر میتوانند خود را آرام سازند، ناراحتی را از خود دور کنند، و فعالیتهای سازنده را از سر گیرند. به عبارت دیگر، آنها از سطح "هوش هیجانی" بالاتری برخوردارند.